bs   de   en   hr   tr   sr  

USLOVI KORIŠTENJA


Korištenje web shopa/stranice

Za korištenje/kupovinu preko web shopa/stranice nije potrebna registracija ali je poželjna prijava putem Facebook-a ili Google-a radi pisanog traga i lakšeg rješavanja eventualnih sporova.

Korisnici samovoljno, za svoju potrebu i na svoju odgovornost prihvataju korištenje svih sadržaja dostupnih na web shopu/stranici edopuna.ba

Zabranjeno je korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa stranice. Hakerski napadi s ciljem onesposobljavanja stranice također su strogo zabranjeni.

Svako nedozvoljeno korištenje web stranice smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.


Opći uvjeti

Nakon izvršene narudžbe i njenog prijema na e-mail sajta, narudžba je neopoziva,

Prodavač se obavezuje da naručene proizvode dostavi elektronski odmah nakon izvršene uplate,

Usluga obrade iznosi 2% na ukupan iznos za servis elektronske dopune bez obzira na iznos narudžbe,

Prodavač je dužan da obavijesti kupca o svim promjenama do kojih dođe,

Sve eventualne promjene se ne odnose na već potvrđene narudžbe.


Garancija na kvalitet

Svi proizvodi odgovaraju specifikacijama navedenenim na web shopu/stranici.


Reklamacije i povrat sredstava

Pravo na reklamaciju ostvaruje se u slijedećim slučajevima:

- ukoliko usluga nije isporučena

Zaštita prilikom plaćanja putem interneta

Prilikom plaćanja karticom putem Interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prenos preko Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korištenjem SSL protokola i PKI sistema. Podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom momentu dostupni edopuna.ba sistemu.


Privatnost podataka

Za uspješnu obradu narudžbe potrebni su ime i prezime kupca, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka moguće je isporučivanje željenog servisa, kao i obavještenje kupca o trenutnom statusu narudžbe u slučaju potrebe.

edopuna.ba se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u edopuna.ba odgovorni su za poštovanje propisa o zaštiti privatnosti.

Pored navedenih, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili kupcima/korisnicima jednostavnije korištenje i sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.


Saglasnost i promjena uvjeta

Korištenje edopuna.ba servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

edopuna.ba se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uvjeta postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani ili slanja e-mail obavještenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na povjerenju!


Vrati se na početak